Projecte interiorisme casa a Can Bruguera Mataró
18167
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18167,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Casa a Can Bruguera, Mataró

La casa sense parets :: La casa sin paredes
Can bruguera2 Can bruguera5 Can bruguera4 Can bruguera3 Can bruguera8 Can bruguera7 Can bruguera6 Can bruguera Can bruguera1
Category
Interiorisme d'habitatges :: interiorismo de viviendas
About This Project

Realització i execució del projecte interiorisme d’aquest habitatge situat a la part alta de Mataró, prop de Barcelona. Es va convertir aquesta circumstància en el seu principal valor, integrant l’habitatge en el privilegiat entorn i orientant de cara al mar la vivenda. Així, la façana principal es va substituir per un frontal de grans finestrals i l’interior es va plantejar totalment diàfan per contemplar les vistes des de qualsevol punt de la casa.

La manca de parets i les grans obertures inunden l’interior de llum durant tot el dia. L’única planta de l’habitatge es separa en dos espais, de dia i de nit, dividits per un volum escultural, el que resol la dutxa-banyera.

La part de dia és totalment diàfana, sense separacions entre el menjador, la sala i la cuina, facilitant així l’accés i la comoditat entre aquests ambients. La cuina és gran i espaiosa, i ocupa, juntament amb el saló, la major part de l’habitatge, tal com volien els propietaris.

El cor de l’interior és el volum de la banyera, que es pot veure des de qualsevol part. La seva paret principal és de vidre i des d’ella es pot contemplar tot el saló i les vistes al jardí. A l’altre costat de la banyera es troba la zona de nit, composta per tres peces semi-separades per plans estratègicament situats: dormitori, bany i vestidor, sent aquest el que articula els dos ambients. El bany al seu torn té doble accés per donar servei també a la zona de dia.

En aquest mateix sentit d’obertura a l’exterior, la casa no té cortines, només persianes orientables que permeten no només graduar l’entrada de llum sinó també la temperatura interior.

Si necessites un interiorista pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari.


Realización y ejecución de este proyecto de interiorismo de esta vivienda situada en la parte alta de Mataró, cerca de Barcelona. Se convirtió esta circunstancia en su principal valor, integrando la vivienda en el privilegiado entorno y orientándola de cara al mar. Así, la fachada principal se sustituyó por un frente de grandes ventanales y el interior se planteó totalmente diáfano para contemplar las vistas desde cualquier punto de la casa.

La falta de paredes y las grandes aperturas inundan el interior de luz durante todo el día. La única planta de la vivienda se separa en dos espacios, de día y de noche, divididos por un volumen escultural, el que resuelve la ducha-bañera.

La parte de día es totalmente diáfana, sin separaciones entre el comedor, el salón y la cocina, facilitando así el acceso y la comodidad entre estos ambientes. La cocina es grande y espaciosa, y ocupa, junto con el salón, la mayor parte de la vivienda, tal como querían los propietarios.

El corazón del interior es el volumen de la bañera, que puede verse desde cualquier parte. Su pared principal es de cristal y desde ella se puede contemplar todo el salón y las vistas al jardín. Al otro lado de la bañera se encuentra la zona de noche, compuesta por tres piezas semi-separadas por planos estratégicamente situados: dormitorio, baño y vestidor, siendo éste el que articula los otros dos ambientes. El baño a su vez tiene doble acceso para dar servicio también a la zona de día.

En ese mismo sentido de apertura al exterior, la casa no tiene cortinas, sólo persianas orientables que permiten no sólo graduar la entrada de luz sino también la temperatura interior.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más información sobre las cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
%d bloggers like this: